Body Mind Healing | Huisreiniging
1883
page,page-id-1883,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

12

Elk huis neemt de energie op van de mensen die er in wonen. Deze energie heeft invloed op de mensen die in het huis verblijven. Er is dus een wisselwerking tussen mensen en huis. Wanneer het de bewoners goed gaat stroomt er positieve energie. Het huis laadt zich op met deze energie en geeft deze ook terug. Er kunnen bij de bewoners negatieve omstandigheden zijn waardoor de lading van het huis verstoord raakt.

Het huis laat zich negatief op en geeft dus ontstaat er een negatieve energie. Zo kan er een sfeer ontstaan die zwaar, vermoeiend en ontmoedigend is. Er kan zelfs een gevoel van angst ontstaan.

Soms komt het voor dat overledenen of andere energetische entiteiten in een woonruimte vast komen te zitten, waar hun energie niet goed tot uiting kan komen zelfs tegen kan gaan werken. Dit zijn mensen die overleden zijn en loskomen van hun fysiek lichaam.

 Entiteiten zijn er in allerlei gradaties van heel vriendelijk tot demonisch.

Vaak gaat het hier om mensen die overleden zijn, maar dit zelf niet beseffen.

Deze entiteit kan de nieuwe bewoner(s) signalen geven door o.a. dingen te laten vallen, radio of tv te laten opspringen, dingen of zaken te verleggen . . . .

Een huiszuivering/energetische huisreiniging biedt dan uitkomst.

De verschijnselen die kunnen duiden op een energetisch verontreinigd huis zijn bijvoorbeeld:

Moeilijk slaap kunnen vatten of onrustig slapen.

Aanwezigheid voelen van of iets of iemand, terwijl er niemand is.

Bepaalde ruimtes of plekken voelen zwaar, niet prettig, gespannen, benauwd aan.

Koude windvlagen voelen of het huis, ondanks de verwarming niet warm krijgen.

Bepaalde ruimtes of plekken geven je een onrustig, angstig, verstikkend of vermoeid gevoel.

Er gebeuren veel onverklaarbare dingen in huis, zoals verplaatste voorwerpen, kapotte of niet goed werkende apparatuur of lampen.

Een energetische huiszuivering heeft als doel storende energievormen te transformeren of te begeleiden naar waar ze thuishoren.

Een huiszuivering is veilig en betrouwbaar.

In sommige gevallen is een huiszuivering behandeling op een afstand mogelijk.

 

5

Geen vast tarief.