Body Mind Healing | GDV Camera
1884
page,page-id-1884,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De studie van de menselijke bio-energievelden (Human Biofields) hoort tot een domein dat lichaam, ziel en geest tot één geheel ziet. Door één GDV afname krijgt u in 10 minuten zicht op je totale gezondheid (emotioneel, mentaal, energetisch en fysiek).

De interpretatie ervan neemt echter meer tijd in beslag.  

GDV staat voor Gas Discharge Visualization. Ook soms Electrophotonic Analysis (EPC) genoemd. In ’’menselijke’’ taal zou je het de energetische vingerafdruk kunnen noemen.

Met de GDV camera ontwikkeld door professor K. Korotkov is het mogelijk om direct energievelden (aura’s) waar te nemen.

Het is een prachtige manier om op een objectieve wijze snel een indicatie te krijgen van emotionele en/of lichamelijke storingen waar de patiënt mogelijk zelf nog geen weet van heeft.

De foto’s maakt storingen in het energielichaam zichtbaar en laat via een analyse zien welk orgaan niet in balans is en waar de oorzaak is af te leiden. Als het lichaam in een elektromagnetisch veld geplaatst wordt, kan de fotonenemissie wel gemeten worden.

De GDV techniek is hierop gebaseerd.

De vingertoppen bevatten alle informatie van het lichaam omdat hier de eindpunten van de meridianen liggen. Meridianen zijn energiestromen die door het hele lichaam lopen en dus veel informatie bevatten. Alle informatie die in de vingertoppen ligt opgeslagen, wordt door de GDV camera geregistreerd.

GDV foto van vingertop Energieveld door GDV camera

.

De wetenschapper Prof. Dr. Konstantin Korotkov  uit Sint- Petersburg ontwikkelde de GDV methode, een verdere ontwikkeling van Kirlian fotografie. In de Biofysica en Bioelectrografie worden biofotonen als heel belangrijk beschouwd voor onze gezondheid en psychisch welzijn. Dr. Korotkov maakte door de ontwikkeling van de GDV camera dat de 3 grootste gezondheidsbenaderingen ( chinese , ayurvedische , westerse geneeskunde) die ter wereld bestaan in één GDV-methode visueel gemaakt worden.

Deze GDV-methode wordt wereldwijd toegepast in de psychologie en bewustzijnstudies, in de medische wereld, in wellness/Spa, ook op hoog niveau om sporters, ruimtevaarders, topfuncties in bedrijven te begeleiden. Tevens kan voor elke vorm van behandeling of therapeutische benadering goed gemeten worden of er effecten zijn op de energie van de mens.

Voorbeeld uit eigen praktijk:

Vrouw 36 jaar, scan en toestand voor de sessie en na een uur psychotherapie.

Deze resultaat is blijvend!

 15

links boven-emotionele toestand voor de sessie

links onder- emotionele toestand na 1 uur psychotherapie en energetische zuivering

(foto’s rechts- fysieke toestand voor en na de sessie. Het bewijst dat deze persoon op het fysieke vlak kern gezond is en haar zwakke toestand had puur emotionele/psychische achtergrond.)

Chakra’s voor de sessie van dezelfde persoon

  16

Chakra’s na de sessie van dezelfde persoon

17

EEN VAN DE GROOTSTE VOORDELEN DIE DEZE TECHNIEK BIEDT, IS DAT HET RESULTAAT VAN

BEHANDELINGEN  ONMIDDELLIJK ZICHBAAR IS, ZOWEL OP FYSIEK, MENTAAL, EMOTIONEEL EN SPIRITUEEL

VLAK