Body Mind Healing | Matrix energetics
1881
page,page-id-1881,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

2

   MATRIX ENERGETICS is ontwikkeld door Richard Bartlett.3

Het is een eenvoudige, doch revolutionaire methode om transformatie, verandering en heling te laten plaatsvinden. In Matrix Energetics worden op Quantum niveau oude (ongewenste) energiepatronen, die vastgelegd zijn in informatievelden, door een lichte aanraking verwijderd en wordt de toegang tot nieuwe energiepatronen mogelijk gemaakt. Oude patronen kunnen lichamelijke kwalen of verwondingen zijn, of emotionele, zoals trauma’s, verdriet en schuldgevoelens. Vaak zijn veranderingen nog diepgaander, sommige cliënten vinden zelfs dat hun leven op slag ten goede is veranderd.

Dit is een van de kenmerken van Matrix Energetics, veranderingen vinden vaak onmiddellijk plaats.

 

4 5

Resultaten

De resultaten van Matrix Energetics kunnen zich manifesteren op zowel lichamelijk als op emotioneel/mentaal vlak. Hoewel U misschien hulp zoekt voor een probleem op slechts één vlak, bijvoorbeeld fysiek, zal Matrix Energetics de nodige veranderingen op alle vlakken teweegbrengen.

6