Body Mind Healing | Reconnection Healing
1879
page,page-id-1879,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

 

Wat is Reconnectie en Reconnectieve Healing®

Reconnectieve Healing® herstelt de onbalans die ligt onder ziektes; emotionele, mentale en ook spirituele klachten. Samenvattend kun je zeggen dat het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd door de Reconnectieve Healing®. Het onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Quantum Touch, Qi Gong of enig andere healingstechnieken. Dit gaat voorbij techniek. Reconnectieve Healing® is vaak een levensveranderende ervaring, die gebruik maakt van nieuwe frequenties die heling toestaan op het niveau van lichaam, geest en ziel. Dit betekent dat er healing plaats kan vinden op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op elk ander nivo. Reconnectie betekent dat we ons verbinden met wie we ooit waren. Door een healing wordt men naar een plek gebracht waar men ook met andere dimensies in wisselwerking staat. Je wordt geholpen met jouw overgang naar een transzintuiglijk menselijk wezen. Er wordt een verbinding tot stand gebracht tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het Universum. Wanneer de bron van de onbalans wordt geheeld, verschuift alles wat daarmee verbonden is naar een nieuwe situatie van balans. Door de krachtige werking kan Reconnectieve Healing® je leven blijvend veranderen. De effectiviteit van de Reconnectieve Healing® is duidelijk aangetoond in zowel vele praktijkervaringen als in de wetenschappelijke laboratoria.

Ontdek zelf wat Reconnectieve Healing® effectiever maakt dan elke andere energetische hellingsmethode en waarom er zoveel belangstelling is van wetenschappers, top doktoren, ziekenhuizen en universiteiten wereldwijd. Aan de Universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar Reconnectieve Healing en er is bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze bijzondere tijd/ beschikbaar komt.

Deze energieën, die ons verbinden met wie we ooit waren, worden aan het begin van de sessie geactiveerd door de Reconnective Healing Practitioner™ en blijven tot lang na de sessie in je doorwerken. De healing zal je blijvend veranderen. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Wat er bij Reconnectieve Healing® gebeurt

Als we ons afstemmen op (in overeenstemming komen met) de nieuwe energiefrequenties, kunnen we veranderingen in ons lichaam voelen. De trillingen manifesteren zich in ons en worden deel van ons. Synchronisatie, de afstemming van krachten en velden, de communicatie van licht en informatie, zullen plaatsvinden. Je lichaam wordt zich bewust van de nieuwe trillingen en kan als geleider fungeren. Genezing kan een verlichting zijn van symptomen, ziekte, kwalen en andere zichtbare blokkades die ons afhouden van volledig functioneren. Genezen houdt echter ook in dat mensen weer spiritueel heel worden. In wezen houdt genezing het volgende in: het loslaten of verwijderen van een obstakel of storing die ons afgescheiden heeft gehouden van de perfectie van het Universum. Genezing heeft ook betrekking op onze evolutie en behelst tevens de evolutionaire herstructurering van ons DNA en onze verbinding met het Universum op een nieuw niveau. Daarom wordt Reconnectieve Healing® ook wel evolutionaire genezing genoemd.

   6

De Persoonlijke Reconnectie

Het verschil tussen Reconnective Healing® en De Reconnectie™ gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk heling, die zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. En natuurlijk, om deze mate van heling te bereiken, zal U wellicht tot een zeker niveau ‘’verboden worden’’.
Reconnectie brengt ‘nieuwe’ uitgaande lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie.

Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt. Een Persoonlijke Reconnectie sluit je meridianen of acupunctuurlijnen aan en uw DNA-strengen worden opnieuw geactiveerd. Het zorgt voor het herstellen van uw lichaamsfuncties en versnelt uw persoonlijke ontwikkeling en evolutieproces. Een Persoonlijke Reconnectie werkt levenslang door op alle niveaus. Het is een bewuste keuze die u maar eens in uw leven maakt. Het zal U vooruit helpen in uw persoonlijke ontwikkeling. De sessie zelf is vaak een ervaring van diepe ontspanning en welbevinden. In vergelijking met andere vormen van healing, voelt het alsof de Reconnectie diepere dimensies van lichaam en ziel bereikt en daar subtiel maar ingrijpende veranderingen teweeg brengt.

De Persoonlijke Reconnectie™ wordt eenmalig uitgevoerd, deze behandeling bestaat uit twee sessies, met minimaal een of maximaal 3 dagen er tussen.

Kosten: 2 sessies = € 333 (wereldwijd vastgestelde prijs)

 8 9

Met Krishna Madapa, arts uit Panama en Eric Pearl tijdens Internationale conferentie

in Sankt Petersburg

7