Body Mind Healing | Klient aan het word
2
page,page-id-2,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

S. E. uit Veenendaaal, 25-05-2014

Tamara is een oude ervarende ziel in de vorm van prachtige vrouw en een geweldige therapeut! Zij voelt de energiestromingen heel goed, kunt de mens snel inzoomen, blokkades voelen en helpen die op te lossen. Bovendien is zij heel prettig in communicatie.

Alisa K. from Poland, Poznan 25-Apr-14

“I met Tamara thanks to my mother in summer 2013. She recommended me Tamara as a very energetically strong and talented woman, who could help me resolve deep problems in my life. My mother was treated by Tamara before and she was very satisfied.
At that time I was suffering from serious anemia, had terrible depressions, an incredibly infuriating psychosomatic problem and had several chronic illnesses. When it comes to my relations with people, my attitude to myself and my personal life, it was all wrong, too.
I had been healed energetically before, but the effect had always been the same: there would be a temporary improvement and then everything would come back to the way it had been before. That’s why it took me some time to decide to address Tamara at all: I didn’t believe anymore that anybody could help me. In addition, my anemia was slowly driving me to death and I didn’t even have strength to fight or care anymore.
Fortunately, after a lot of consideration I decided to let Tamara work with me. I still believe it has been one of the best decisions in my life! Tamara worked with me for less than 2 hours. Before working with me she told me she could help me solve all the issues in my life permanently and within a very short period of time, but, frankly, I did not believe her
To my great surprise though, she did tell me the truth! She helped me with all my problems and it did have a permanent effect! Even my psychosomatic problem, which, as I had thought, would stay with me forever, disappeared.
After that all my life changed… I do not mean that I stopped having problems, but everything became absolutely different. All my efforts in any of the fields of my life finally started giving immediate (!) results. Even when my mood wasn’t great, it never reached the level of depression, like it used to do before. My general well-being became much better. And I finally started feeling that I wasn’t pulled down to the ground by something heavy, which never allowed me to stand tall in my life. I finally felt strong and free; and I could clearly see that whatever I was working on to achieve my goals – gave me clear and real results almost immediately.
I, therefore, believe that Tamara is a person whose services can be recommended without hesitation, because if she agrees to work with somebody – she will succeed no matter what! She does keep her promises and she definitely is a strong and talented woman. Therefore, I believe that anyone who is lucky enough to meet her will be satisfied with the work that she does!”

M. uit Hilversum
Het mooie aan de manier van werken van Tamara, vind ik dat haar aanpak op zowel geestelijk als lichamelijk als spiritueel vlak plaatsvindt. Samen met haar professionaliteit is hierdoor de behandeling erg effectief. Tamara is de eerste die bij mijn probleem met mijn voet heeft gekeken, naar de stand van mijn bekken, mijn voet zelf en het lopen. Mijn wens was ook die combie te maken, maar tot nu toe deed geen enkele therapeut dat. Ze behandelde op haar eigen manier / met Quantum Touch en Dorn methode, de combinatie was zacht en doeltreffend. Ik heb veel minder last van mijn rug, bekken, nek en voet en ben klaar voor de volgende stappen in mijn leven 🙂 Mijn dank aan Tamara is groot.

zondag, 09 februari 2014

Gracia uit NL
Lieve Tamara Het is al weer een aantal weken dat ik jouw heb mogen ontmoeten. Het is een voorrecht en zegen dat ik van jouw hulp, goede zorg en advies heb mogen ontvangen. Er zijn de afgelopen weken vele mooie dingen gebeurd in mij leven. 1concreet voorbeeld daarvan is mijn reis naar het buitenland op kort termijn. Nieuwe ervaringen en contacten in werksfeer en een mooie samenwerking met boetiek. Eehhh mannen die nij ineens zien!! hhaha …moet ik nog verder gaan? Dankzij jouw hulp heb ik beter inzicht gekregen in mijn verleden, heden, en doelen voor de toekomst. De waas is weg en alles is veel duidelijker en helderder geworden in mijn leven de afgelopen weken. Than yoo for that! Je bent kort omschreven voor mij een cadeau uit de hemel. Dat er nog vele mooie jaren mogen volgen in ons contact met elkaar. Liefs en alle blessings en Gods rijkste zegen wens ik jou toe in alles wat je voor de innerlijke en uiterlijke mens doet. Brassa van Gracia

donderdag, 03 oktober 2013

Viviane uit Ruiselede (België)
Lieve Tamara,

Zoals afgesproken eventjes bijpraten….. Wel wel wel ,pas sinds gisteren heb ik een boostende energie joepie!!! Ik kan je vertellen dat na de healing, alle mogelijke oude trauma’s op mijn pad gezaaid zijn geweest ,om nog eens te bekijken ,te voelen ervan te dromen,erom te huilen en nog zoveel meer….. Alle lichamelijke ongemakken ook nog eens doorleeft,maar rustig gebleven,aanvaard,bedankt en een stap verder op het te belopen pad. Ik ben zo ontzettend happy en dankbaar dat je mijn pad doorkruiste om mij van heel wat oude ballast te ontdoen. Ik voel mij als een lentekind,met zon in mijn hart al regend het pijpestelen! Ik wens je het allerbeste,alle zegeningen voor je wonderbaarlijke gave,God bless you dear Tamara…

Een hartegroet en knuffel

Vivi

maandag, 01 april 2013

Lina uit Belgie schreef:
Dag Tamara,

Zoals afgesproken enig nieuws na de sessie bij u.. Het belangrijkste is dat ik nu heel zeker weet hoe diep sommige overgenomen zaken vanin mijn jeugd gesijpeld zijn. Ik wou nooit worden zoals mijn ouders maar je gaf me duidelijk aan dat dit toch meer aanwezig was dan ik mezelf voorhield.
De wijze waarop je dit onderzoekt is doeltreffend.

De tekening Het gevoel

De angsten

De rituelen

De vertaling van de lichaamsexpressie/ gelaat.

Ik ben mij goed bewust geworden van deze zaken tussen ouders en kinderen, en van mijn patroon , en van onbewuste overtuigingen!! Ik realiseer me dat het een dagelijks werk is mij te ontspannen en te kiezen voor vrijheid en volwassenheid en juiste overtuigingen. Het mag op diep niveau gebeuren , zodat het echt transformeert. De rituelen hebben op dit diep niveau het signaal gegeven tot bevrijding. Ik vind je een natuurvrouw vooral , de ongetemde vrouw dus, zo iemand om bij te schuilen en om een warme knuffel te geven.

Groetjes, Lina

donderdag, 28 maart 2013

Anna (annamaria.gregorowicz@gmail.com ) uit Haarlem
Hoi Tamara! Nog een keer dank je! We zijn echt gelukkig dat je op onze weg kwam. We missen je altijd. Je hebt ons veel geholpen. Bogus vraagt altijd wanneer we op nieuw naar Tamara zouden gaan? We zijn echt blij dat we jou in januari zullen zien! Liefs, Anna

dinsdag, 25 december 2012

Marga uit Arnhem
Lieve Tamara, Ik voel me heel dankbaar dat ik bij jou heb moeten zijn, je hebt me op een bijzondere en effectieve manier geholpen. Dank zij jouw uitstekende vermogen en ervaring om te voelen en “zien”, voelde ik mij op mijn gemak en vertrouwde ik op de hulp die je geboden hebt. De manier om met heftige emoties om te gaan; laten gaan even, en dan huilende ademhaling. TOPPER! Ik hoef niet zo nodig te praten, kan stil zijn. De visualisatie die we gebruikten kwam in een moeilijk moment bij mij op en, die gebruikte ik ook, die doet echt wonderen. Ik hoef niets uit te stellen, dat is een oud patroon dat ik los kan laten. Het is aan mij om de keuze te maken. Mogen velen nog door je begeleid worden. Be blessed! Liefs, Marga

maandag, 30 juli 2012

Malgorzata Tomaszewska uit Warschau
Hi Tamara,
This is Małgosia – you promised to remember me ; ) , I promised to
write what is going on….
So ….. I eat differently, much more conscious….
I feel my mother more clear…I had a dream in which she died and it my
emotions were just calm…..
I feel I am much more creative…my period is regular…I feel much more
woman then ever before
I really don’t care about my brother and his life…
Its really happening…
You are my angel : ) Thank you
I am now just waiting for love of my life : )
Małgosia

woensdag, 25 juli 2012

John Knuijt uit Almere
Lieve Tamara, Heel hartelijk bedankt voor je behandeling. Ik heb geen hoofdpijn meer en mijn nek zit ook niet meer vast. Je bent echt een wonder vrouw voor me. Je hebt gouden handen! Liefs,

woensdag, 25 juli 2012

Herman V. Kirhmeyer uit Duitsland
Goede dag Tamara, Ik wilde alleen maar nogmaals bedanken voor uw hulp. U heeft me veel geholpen, en dank zij u, was ik eindelijk in staat om mijn rijexamen te nemen. Ik weet dat mijn boodschap een beetje laat, maar dit is waarschijnlijk niet te schrijven in het Russisch. Ik gebruik een vertaler, dus ik kan je vertellen wat ik wil, dus vergeef me als er iets mis is daar. 🙂 Nogmaals bedankt. 🙂 Herman

woensdag, 13 juni 2012

Petra uit Lelystad
Hoi Tamara, ik wil je graag laten weten dat het heel heel erg goed met me gaat. Ik ben helemaal open en helder. Ik voel me een geheel nieuw persoon. Dank je wel.

Liefs Petra

vrijdag, 20 april 2012

Johanna Braeunlich
Beste Tamara,

ik wil je hiermee nog eens heel erg bedanken voor jouw uitstekende behandelingen in de afgelopen tijd. Eind 2011 voelde ik mij zo zwak en moe, ik had heel vaak last van hoofdpijn en het was mij bijna niet meer mogelijk mijn leven als alleenstaande moeder en zelfstandig werkende kunstenares te draaien. Per toeval (?) las ik dan over jou en op een van de manier voelde je precies goed aan wat voor soort behandelingen ik nodig had. Je hebt mij met hulp van de GDV Scan, deVeda-Pulse behandeling en andere behandelingen lichamelijk en psychisch enorm kunnen helpen. Ik voel mij nu weer sterk en vrolijk en sta weer helemaal in het leven. Nu is het nog aan mij te kiezen voor die dingen die mij goed doen en afstand te nemen van alles wat mij niet goed doet en schade toevoegt. Je weet niet hoe dankbaar ik ben voor jouw hulp en dat ik jou mocht leren kennen!

Met de allerbeste wensen,

Johanna Braeunlich.

woensdag, 04 april 2012

Tommy (h32btrv@hotmail.com ) uit lelystad
Hallo, mijn naam is tommy

na 6 jaar geleden in india te zijn geweest, is mijn gezond heid langzaam achteruit gegaan, ik had iets in mijn longen en keel, rare rug en nek klachten,vermoeid en depresief. na van mijn huis arts te horen gekregen dat ik prima gezond ben ik verder gaan zoeken en kwam hier bij tamara terrecht, na 3 drie verbluffende behandelingen, ben ik niet aleen heel erg opgeknapt, weet ik ook wat ik heb en waar het precies vandaan komt.

bedankt tamara

maandag, 30 januari 2012

Katharina uit NL
Hallo Tamara,

Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor de succesvolle behandeling van mijn dochter (8 jaar). Na twee jaar verschillende (en uiteindelijk nutteloze) onderzoeken zijn wij twee keer bij jou geweest. Sindsdien (en nu zijn wij 8 maanden verder) heeft mijn dochtertje GEEN HOOFDPIJN meer.

Hartelijk dank daarvoor en heel veel succes met alles!

donderdag, 26 januari 2012

Tiziano
Hi Tamara
Like the first time i was by you, i had a phisical collpase during this day (a little bit lighter, luckly), like i have to take something out of me. The more this was happening the more the pain from my heart disappeared, and the really good feeling that i had at your place is coming back. Also if i get back in mind what it’s happened, this cannot touch me anymore, also because i start to get in tpuch with people that really match me, and not the mask the i was wearing. All this process cost me a lot of pain and vital energy, but the best lesson are the most expensive usually, so i don’t have any regrets. What to say more? Thanx, the way you showed me made of me a better person, and a lot of people are enjoyng me, because i can realy get in touch with them and help (looking around seems that a lot of people live in their cage and are really unhappy, when i talk with them now i can easily touch their heart). What i left behind me doesn’t belong to me anymore, so i don’t have to complain, what i lost leave in me space for new person and experience, that’s the only way to develop myself, and i really wanna. I can see you a little bit like my spiritual mother, in some way you make me reborn. Wherever i will be, whatever i will do, i will feel confortable, because i really think that nothing is good or bad, just different.
So, time to say goodbye, I feel myself really lucky, not to everybody is given the chance to reborn.

Bye bye,

Tiziano.

zaterdag, 20 augustus 2011

C. uit Huizen
Hoi Tamara,

Bedankt voor je factuur. Ik heb mij zeer goed gevoeld na je behandeling, dank je wel.

Bedankt voor alles wat je gedaan heeft.

vrijdag, 19 augustus 2011

N. Utrecht
Lieve Tamara,

Hierbij zoals beloofd (enkel wel een paar dagen verlaat) hoe het met mij gaat twee weken verder. En ik kan je melden, het gaat super!!

Geen last meer van continu twijfels en de vraag of ik wel goed genoeg ben. Heb eindelijk rust gevonden en kan je vertellen dat ik me nog nooit zo opgelucht en gelukkig heb gevoeld.

Maak me veel minder zorgen over alles en heb niet meer de neiging om over alles controle te hebben. Heb eindelijk alles uit mijn verleden een plek kunnen geven en kan nu veel meer genieten van gebeurtenissen omdat ik me minder zorgen/druk maak over dingen.

Bedankt voor alles wat je gedaan heeft.

Met vriendelijke groet,

Natalia

dinsdag, 19 juli 2011

John Knuijt (johnknuijt@hotmail.com )
Je bent voor mij een bijzondere vrouw. Door jouw beroep en je manier van werken heb je met verschillende dingen kunnen helpen, waar ik als een berg tegenop zag. Pijn in mijn rug was een van de zaken. Dat ik uiteindelijk van de behandeltafel af kwam, dacht ik bij mijzelf waar ben ik eigenlijk voor gekomen. De rugklachgten zijn weg. Ook met andere problemen heb je me kunnen helpen en ben je heel dankbaar voor je professionele hulp.

Heel hartelijk bedankt!

John Knuijt

zondag, 22 mei 2011

Alfred W.Suskind (alfred.cooldude@gmail.com )
Voor degene die twijfels heeft over de behandelingen van Tamara het volgende, ik ben zelf behoorlijk spiritueel aangelegd en heb het nodige gezien en gevoeld…maar na de behandelingen van Tamara ben ik gevoelsmatig direct bij het verlaten van haar praktijk als een ander mens naar buiten gestapt !!!

Ik had verdriet over het niet geaccepteerd zijn door mijn vader die niets met mij te maken wil hebben (ik heb door Tamara nu echt een goed begrip over zijn gedrag en heb hem dat vergeven). Aangaande mijn overleden moeder kan ik zeggen dat de invloed die dat op mijn leven had, omdat die mijn leven wou blijven bepalen, geheel is verdwenen omdat ik letterlijk de band met haar heb doorgeknipt, en ook haar heb ik voor alles vergeven en kan nu als “man “verder met mijn eigen leven. Verder heb ik diverse tips meegekregen die ik elke dag beoefen en ondervindt daar ook veel van.

Tamara bedankt dat je mij heb behandeld, ik vond het bijzonder en waardevol.

Hoogachtend:

Alfred W.Suskind

vrijdag, 13 augustus 2010

Hannie (hvandort@wanadoo.nl ) uit Almere
Twee weken geleden besloten om mijn verdriet aan te pakken en bij Tamara terecht gekomen. In een twee uur durende confrontatie met mezelf ben ik er weggegaan met een heel goed gevoel. Mijn verdriet heb ik achtergelaten en ik kon een nieuwe start maken. Door deze ervaring ben ik heel veel over mijzelf te weten gekomen en heb geleerd dat ik een mooi mens ben en het gevoel van “ik mag er niet zijn” heb ik naast me neer gelegd. Natuurlijk heb ik ook nog mindere dagen maar mede door Tamara zit ik nu zoveel beter in mijn vel en durf de hele wereld weer aan. De minder goede ervaringen van de afgelopen tijd heb ik kunnen loslaten, het mooie heb ik in mijn hart bewaard!

Dank je wel Tamara dat je mij deze nieuwe start hebt gegeven en dat ik nu in staat ben deze nieuwe start te maken.

vrijdag, 13 augustus 2010

Anastasia Malkin (nasti_16@hotmail.com uit Almere
“Nierenbehandeling”

Een lange tijd had ik last van blaasontstekingen. Het begon 5 jaar geleden en ik dacht het toen met antibiotica te genezen. Niets was minder waar. Talloze antibiotica pillen, talloze afspraken bij de dokter en zelfs een onderzoek. Het probleem lag veel dieper dan de artsen konden weten. Tamara echter kon het wel weten en zij wist mij te helpen. Dankzij een nierenbehandeling met magneet cups en andere tips heb ik geen pijn en klachten meer.

Ik ben ontzettend dankbaar en blij dat ik Tamara heb leren kennen.

donderdag, 20 mei 2010

Mariam.Deen.Kromah (mariamdeen@yahoo.com ) uit Lelystad
Hoi Tamara, Sinds dinsdag na de bed massage en behandeling bij u geweest,is de pijn in mijn shoulder verminder. Was dus,het was goed om bij u te komen. En ik kom zeker volgend maand weer. Bedankt voor de behandeling en tot volgende keer.

Mvg, Mariam.Deen.Kromah

maandag, 26 april 2010

Karina Shatsman (kshatsma@gmail.com ) from Houston, Texas, USA!!
I came to Tamara for the 2nd time this past month. I had already come once a year and a half ago to treat my scoliosis. I have a dollar bill curvature of about 45 degrees on each curve, now after Tamara’s work. She shaved off 9 degrees on my bottom curve the first time I came to her. The second time brought a stabilization of the curve to where my orthopodist now says I’m not a potential surgery patient in his eyes because of the stabilization of the scoliosis. She has aligned my neck almost directly square over my hips, despite the curvature. My spine is now alive and is visible as to where before it was covered up with a huge muscle mass that she broke apart. She has made a huge aesthetic difference on my back, not to mention I feel so much better about my body and back. In addition to all of the work she has done on my body, she has given me a whole new way of looking at life and has taught me so much about living a peaceful life full of happiness and satisfaction through her therapy. The Reconnection is also something she performed on me and it is another aspect of her therapy that has calmed me and centered me. I feel alive and happy after every visit with her. She transformed my life and I am forever grateful. 🙂

Love, Karina

woensdag, 27 januari 2010

Herna (hernajonkers@gmail.com ) uit Almere Buiten
Tamara heeft mij met diverse behandelingen geholpen de weg in mijn lichaam te vinden. Ik had er geen idee van dat er zoveel antwoorden in mijn lichaam zaten die mijn vele (soms onderbewuste) vragen konden beantwoorden. Tamara hielp mij grote schoonmaak te houden in mijn lichaam en gedachten. Hierdoor is er nu zoveel ruimte in mijn hoofd en lichaam gekomen dat ik mij zo energiek en vrij voel dat ik de gehele dag door loop te zingen. Hartelijk dank aan Tamara, dat je mij aan de hand meegenomen hebt om te zoeken en te vinden.

woensdag, 25 november 2009

Jacqueline Splinter (jacky-almere@live.nl ) uit Almere

Tamara heeft my geweldig helpen oplossen van zware problemen. Teneerste met het helpen verwerken van emoties relatieverdriet van 2 langdurige relaties. Dat lucht enorm op en geeft weer levensenergie! Ook heeft zij mij geholpen met vruchtbaarheidsproblemen. Dankzij Tamara kan ik een nieuw begin in mijn leven maken!

mevr.J uit Almere, 38 jaar.

maandag, 26 oktober 2009

M. Duterloo (m.duterloo@casema.nl ) uit Nederland
URL: http://www.casa-barcelona.net
De eerste sessie was bevrijdend.De Tweede sessie was verlossend.In een woord je hebt me bevrijd van een hele hoop ellende. Dank je wel je blijft altijd in mijn gedachte. Voor een ieder die twijfelt ga met je zelf aan de slag.Tamara Hoffland je bent een hele goede psychotherapeut.Mijn complementen voor je vertrouwen en geduld en je enorme doorzettingsvermogen.

Ik wens je het beste je bent geweldig!!!

vrijdag, 02 oktober 2009

M.F. de Lima Almeida (evora_lopez@hotmail.com ) uit Almere
Bedankt!

donderdag, 09 april 2009

Karina Shatsman (kshatsma@gmail.com ) uit San Antonio, Texas, USA
I came to Tamara a week and a half ago for her to treat my severe case of scoliosis. I had no idea what I was in for and was really excited and nervous to meet this person who I had heard could do incredible things and was also a psychologist. Being a normal person with problems, I was excited about the idea about being to work through these issues that I had. Little did I know that my life was about to change forever. Not only did she improve the curvature of my spine through Quantum Touch, which in itself is absolutely amazing, she also changed how I view the world. She held sessions with me where we worked through all of my psychological problems and left her with a light heart and it was definitely overloaded with guilt and fear when I came to her. She introduced to me and instilled in me the power of loving yourself, which I realized that I wasn’t doing at all whatsoever.

I cannot in words describe how truly amazing she is and how much she did physically for my scoliosis, or how much she did for me mentally. She changed me and how I will live my life. I am eternally grateful and I can only hope to grow and learn from this experience.

I recommend to anyone who is thinking about seeing her for any sort of problem to do it without thinking twice, because people like her are one in a million, and I am so lucky to have gotten the chance to meet her.

woensdag, 16 juli 2008

Baiwa uit Leipzig
Hello, Tamara. I am great fully thankful to your cooperation and help. I was at Serios situation, but after meeting you I am satisfy.

Thanks a lot. B.

woensdag, 16 april 2008

Ton, 49 jaar uit Tussenweg, Amsterdam
Ik voelde mij onzeker en ik was mijn gevoel kwijt. De klankschalen hebben mij heel rustig gemaakt en na twee bezoekjes voelde ik mij duidelijk anders. Mijn relatie met mijn moeder is ook verbeterd. En met geluk kan ik vertellen dat ik nu ook samenwoon. Sta nu zekerder in het leven en voel mij gelukiger.

maandag, 14 april 2008

Wim uit Almere
Ik heb Tamara ontmoet tijdens een Paranormale beurs. Ik was erg nieuwsgierig geworden naar de klankschalen. Ik benaderde Tamara om een afspraak te maken en tijdens ons gesprek kwam naar boven dat ze veel meer doet dan alleen de klankschalen. Ze heeft me geholpen aan mijn rug en mijn knobbel op mijn nek is ook verdwenen. Ik ben daarnaast minder moe. Wat betreft de klankschalen…ik vind het zalig! Ik ben al 72 jaar en ik probeer elke maand terug te komen voor de klankschalen in combinatie met andere therapieen.

donderdag, 10 april 2008

Gisela uit Keulen, Duitsland
Ik heb een aantal jaar geleden een auto ongeluk gehad waarbij ik de volgende klachten heb gekregen: Ik heb grote angsten gekregen langs de weg naast grote voertuigen, daarnaast werd ik snel moe en had ik een pijnlijke kaak. Ik heb een behandeling van drie uur gekregen en kan ik zeggen dat mijn angst voorgoed is verdwenen. Toen mijn hoofd behandeld werd voelde ik mij erg vreemd alsof alles in mijn hoofd aan het bewegen was. Daarna was mijn kaak aan de beurt, en die werd geheel gelijk gezet, de rechter en de linkerkant staan nu geheel gelijk. Danku zeer!

dinsdag, 25 maart 2008

Evgenij uit Leiptzig, Duitsland
Eerst werd ik op een afstand behandeld (telefonisch) Ik had erg veel klachten, een onverklaarbare harde hoest kon daardoor erg slecht slapen, hoge bloeddruk. Tien jaar lang heb ik geen gevoel gehad in mijn voeten. Ik slikte moeilijk en ik kon niet goed diep ademhalen. Na mijn behandeling op afstand ben ik naar Nederland afgereisd voor nog twee dagen vol behandelingen. Met het resultaat dat ik nu rustig kan slapen, zeer verbazingwekkend is de gevoel in mijn voeten die ik weer terug gekregen heb, de bloeddruk is gezakt en ik kan weer vrij en diep ademhalen. Nu ben ik aan het sparen om mijn waslijst aan klachten verder te laten behandelen.

donderdag, 20 maart 2008

Rachmad uit Almere
Vier jaar geleden begon ik grote pijn te krijgen in mijn rug en bovenbenen, ik kon niet meer mijn werk uitvoeren en door de pijn kon ik amper lopen en slapen. Van de artsen heb ik meerdere injecties gekregen en als de injecties uitgewerkt waren en de pijn niet minder was geworden of zelfs verdewenen dan had ik twee nieuwe heupen moeten krijgen. Toen ik bij Tamara onder behandeling kwam voelde ik mij al na de eerste behandeling beter. Totaal ben ik vier keer behandeld en kan ik zeggen dat ik in ieder geval weer kan werken en slapen.

zondag, 16 maart 2008

Olga uit Nauschatelle, Zwitserland
Hallo, ik ben slechthorend en de laatste jaren door dat probleem praat ik erg hard. Na een behandeling praat ik minder hard omdat ik beter ben gaan horen. Mijn familie is daar erg blij mee!

Merci!

vrijdag, 14 maart 2008

Mijn hond Nelleke uit Almere-buiten
Nelleke is een teckel van twee jaar oud. Zeer afhankelijk kan absoluut niet alleen zijn, en is erg druk. Wij wonen in een appartement en als ik voor een korte tijd de deur uit ga dan blijft Nelleke de gedurende die periode blaffen door de gehele buurt. Na een behandeling herkende ik mijn hond niet meer, mijn hond piept niet eens als ik langdurig de deur uit ga, een verademing voor iedereen!

Ik ben er erg blij mee.

donderdag, 13 maart 2008

Larissa uit Minsk wit-Rusland
Ik heb Tamara benaderd met twee klachten. Een daarvan is de chronische pijn in de voet en de andere is scoliose. Vijf jaar geleden was mijn voet gebroken en sindsdien had ik een konstante pijn. Na een behandeling was de pijn in de voet voorgoed weg. Ik was voor een korte bezoek in Nederland en kon ik maar twee behandelingen krijgen met behulp van Quantum Touch na deze twee behandelingen is mijn rug een stuk verbeterd wat te zien is op de rontgenfoto, en daarnaast loop ik weer recht! Tamara, ik bewonder je!

dinsdag, 26 februari 2008

Margarita uit Almere
Mijn ervaring gaat over mijn hond Spike, een boxer. In de nacht merkte ik dat Spike een enorme hobbel op zijn voorhoofd had hij hijgde enorm en ik wist gelijk dat er iets aan de hand was. De volgende ochtend held het probleem zich aan, zijn ogen waren vol met vocht gelopen hij kon zijn hoofd niet meer recht houden en daarnaast kreeg hij enorm veel vocht in zijn keel alsof hij twee tennisballen onder zijn hoofd had hangen. Hij kon absoluut niet meer lopen en drinken ging ook al niet meer. Dit gebeurde allemaal in tien uur tijd. De volgende ochtend gelijk naar de dierenarts, die kon niet bevestigen wat het was maar schijnbaar zou het hier om een allergie gaan. Hij heeft antibiotica gekregen en een prik maar er ontstond niet eens een verlichting. Uiteindelijk heeft Tamara Spike behandeld en merkte ik dat de vocht veel sneller begon af te nemen, ook wat erg merkwaardig was is dat Spike na het bezoek van Tamara zelfs met zijn speelgoed probeerde te spelen. Ik was erg opgelucht na de behandeling die Spike gekregen heeft, binnen 24 uur was alles verdwenen.

Bedankt!

vrijdag, 22 februari 2008

Margret Janssen (margretjanssen@live.nl ) uit Almere
Tippy kruising fox terrier 12 jaar. Tippy had met regelmaat last van soort afwezigheid en een epilepsie-achtige klachten. Evenwichtsproblemen?! Moeilijk in te schatten wat er aan de hand was. Bloedonderzoeken laten doen, echo van het hart laten maken. Ze had een trage hartslag. Ik heb op een gegeven moment Tamara benaderd met de vraag of ze wat voor mijn hond kon betekenen. Ze heeft Tippy behandeld en gaf aan dat Tippy tot op zekere hoogte geholpen wilde worden. Tippy bleef in eerste nstantie rustig, zuchte diep en vond het op een gegeven moment genoeg. Tamara heeft haar hartslag een aantal keren weer op meer slagen kunnen krijgen. Heel apart maar waar. Tippy heeft daarna nog wel wat klachten gehad met evenwichtsproblemen maar absoluut in mindere mate. Het is een hond die ouder lijkt dan ze is, maar er zit weer meer levenslust in haar.

Tamara bedankt!

dinsdag, 12 februari 2008

 Larissa uit Minsk (wit-Rusland) schreef op 26 februari 2008 20:58:

Ik heb Tamara benaderd met twee klachten. Een daarvan is de chronische pijn in de voet en de andere is scoliose. Vijf jaar geleden was mijn voet gebroken en sindsdien had ik een konstante pijn. Na een behandeling was de pijn in de voet voorgoed weg. Ik was voor een korte bezoek in Nederland en kon ik maar twee behandelingen krijgen met behulp van Quantum Touch na deze twee behandelingen is mijn rug een stuk verbeterd wat te zien is op de rontgenfoto, en daarnaast loop ik weer recht! Tamara, ik bewonder je!

Mijn hond Nelleke uit Almere-buiten schreef op 12 maart 2008 22:04:

Nelleke is een teckel van twee jaar oud. Zeer afhankelijk kan absoluut niet alleen zijn, en is erg druk.

image001

Wij wonen in een appartement en als ik voor een korte tijd de deur uit ga dan blijft Nelleke de gedurende die periode blaffen door de gehele buurt. Na een behandeling herkende ik mijn hond niet meer, mijn hond piept niet eens als ik langdurig de deur uit ga, een verademing voor iedereen! Ik ben er erg blij mee.

Rachmad uit Almere schreef op 16 maart 2008, 19:14:

Vier jaar geleden begon ik grote pijn te krijgen in mijn rug en bovenbenen, ik kon niet meer mijn werk uitvoeren en door de pijn kon ik amper lopen en slapen. Van de artsen heb ik meerdere injecties gekregen en als de injecties uitgewerkt waren en de pijn niet minder was geworden of zelfs verdwenen dan had ik twee nieuwe heupen moeten krijgen. Toen ik bij Tamara onder behandeling kwam voelde ik mij al na de eerste behandeling beter. Totaal ben ik vier keer behandeld en kan ik zeggen dat ik in ieder geval weer kan werken en slapen.

M. Duterloo uit Nederland schreef op 2 oktober 2009, 19:25:
De eerste sessie was bevrijdend. De Tweede sessie was verlossend.In een woord je hebt me bevrijd van een hele hoop ellende. Dank je wel je blijft altijd in mijn gedachte. Voor een ieder die twijfelt ga met je zelf aan de slag.Tamara Doloechanova je bent een hele goede psychotherapeut. Mijn complementen voor je vertrouwen en geduld en je enorme doorzettingsvermogen.

Ik wens je het beste je bent geweldig!!!

Jacqueline Splinter uit Almere schreef op 26 oktober 2009, 09:01:

Tamara Hofland heeft mij geweldig helpen oplossen van zware problemen. Ten eerste met het helpen verwerken van emoties relatieverdriet van 2 langdurige relaties. Dat lucht enorm op en geeft weer levensenergie! Ook heeft zij mij geholpen met vruchtbaarheidsproblemen. Dankzij Tamara Doloechanova kan ik een nieuw begin in mijn leven maken!

mevr.J uit Almere, 38 jaar.

Herna uit Almere Buiten schreef op 24 november 2009, 22:24
Tamara heeft mij met diverse behandelingen geholpen de weg in mijn lichaam te vinden. Ik had er geen idee van dat er zoveel antwoorden in mijn lichaam zaten die mijn vele (soms onderbewuste) vragen konden beantwoorden. Tamara hielp mij grote schoonmaak te houden in mijn lichaam en gedachten. Hierdoor is er nu zoveel ruimte in mijn hoofd en lichaam gekomen dat ik mij zo energiek en vrij voel dat ik de gehele dag door loop te zingen.

Hartelijk dank aan Tamara, dat je mij aan de hand meegenomen hebt om te zoeken en te vinden.