Body Mind Healing | Veda Pulse
1885
page,page-id-1885,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

MEDISCHE APPARATUUR is ontwikkeld door

Oleg Sorokin, CEO of Biokvant Ltd

PhD, and Associate Professor, Deputy Dean and Team Leader of Medical Engineering Group in Novosibirsk Medical University. Scientist and Researcher in the field of Clinical Physiology, Electrophysiology, Clinical Phytotherapy.

Mikhail Subotyalov

PhD, Associate Professor, and Physician with 15 years of practice in Ayurvedic and Oriental Medicine, Psychophysiology.

Uw hartslag is het spiegel van uw gezondheid

Gisteren 4

Vandaagvedapulse

VedaPulse het enige betrouwbare ECG/HRV diagnose systeem, die medisch gecertificeerd is.


VedaPulse is een digitale polsdiagnose en bestaat uit twee componenten. Dit systeem is voor de meting van het biopotentieel van het hart (ECG) en een computerprogramma. De diagnose begint met de meting van het biopotentieel van het hart, dit neemt slechts 5 minuten in beslag, nadat de elektroden (klemmen) om de polsen zijn geplaatst. Hiermee registreert VedaPulse het ECG signaal. Direct na de meting analyseert het programma de gegevens en maakt een rapport over de functionele toestand van het lichaam, en geeft een behandeladvies voor 160 geregistreerde en meest voorkomende aandoeningen.

Het unieke van dit systeem is de combinatie van apparaat en het software programma, waardoor tegelijkertijd een analyse gesteld wordt van de gezondheidstoestand van een cliënt, door middel van twee methoden:

hartritme-variabiliteit (HRV) en een unieke eigen methode, ontwikkeld op basis van de traditionele polsdiagnostiek uit de Indiase en Tibetaanse geneeskunde.

VedaPulse is een uniek systeem, bijvoorbeeld door de beoordeling van de energiestroom van de meridianen is dit een waardevolle informatiebron bij het uitvoeren van psychosomatische analyses. De dynamiek van de stressindex voor en na psychotherapeutische sessies vormt een belangrijke indicatie voor de effectiviteit van de behandeling. En is natuurlijk van groot belang voor mensen die zich bezighouden met lichaamsgerichte therapieën en traditionele Oosterse geneeswijzen.