Body Mind Healing | Werkwijze
26
page,page-id-26,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,vss_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mijn werkwijze is als volgt:

U kunt mij per mail of telefoon benaderen. In een kort gesprek stel ik u een aantal vragen over uw gewenste toestand en vertel ik u over mijn werkwijze. Als wij beiden tot een overeenkomst komen, verwijs ik U naar pagina ’’HOME.

Daar kunt u een FORMULIER downloaden en deze zo uitgebreid mogelijk in te vullen, want dit is in feite ons intakegesprek. Het invullen van dit formulier bespaart ons tijd tijdens de eerste afspraak. We plannen vervolgens de eerste afspraak.

Voor het afzeggen van afspraken dient U minimaal 72 uur voor de behandeling contact met mij op te nemen. De gereserveerde tijd wordt dan niet in rekening gebracht.

In alle andere gevallen wordt 75% van de consultprijs berekend.

De tijd is immers gereserveerd.

Mijn subjectieve mening over een therapie is dat het niet zwaar hoeft te zijn. Wij leven tenslotte in 21 eeuw en de ontwikkeling van therapievormen heeft niet stil gestaan.

De effectieve methoden stellen ons in staat om op korte termijn ons leven te veranderen en leren ons hoe wij tijdens moeilijke situaties op eigen kracht kunnen neutraliseren.

Voor het ondersteunen van het resultaat krijgt U tips van mij, doet u oefeningen en krijgt U simpel huiswerk.

De duur van een consult is afhankelijk van Uw wens en de aard van Uw klacht. Uit ervaring weet ik, dat 1 tot 4 sessies voldoende zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat ik belangrijk vind- is Uw eigen motivatie, want het is voor een groot deel bepalend voor het te behalen resultaat.

Aan het eind van de consulten bied ik U nazorg. Dit betekent dat ik U, 14 dagen na afloop van de sessie(s), bel of mail om te vragen naar de veranderingen en resultaten.

Mogelijkheden:

De sessies kunnen in het Nederlands, Engels of Russische taal uitgevoerd worden.

Sommige vragen/klachten kunnen via telefoon of SKYPE (zie’’Contact’’) behandeld worden.

In dit geval werkt het als volgt:

U kunt mij benaderen voor het maken van een afspraak, tijdens het gesprek zal ik u verzoeken om het bedrag voor de sessie over te maken, zodra het bedrag binnen is neem ik contact met U op om ons afspraak in te plannen. Het aantal van deze sessies varieert van 1 tot 3.

Indien gewenst kan ik uw toestand meten op de GDV camera of  VEDA PULSE

(voor meer info zie rubriek’’DIAGNOSTIEK’’).

De meting wordt tweemaal uitgevoerd: voor en na de sessie.
De zekerheid van de meting is 95%.

EEN VAN DE GROOTSTE VOORDELEN DIE DEZE TECHNIEKEN BIEDEN, IS DAT HET RESULTAAT VAN
BEHANDELINGEN ONMIDDELLIJK ZICHBAAR IS, ZOWEL OP FYSIEK, MENTAAL, EMOTIONEEL EN SPIRITUEEL
VLAK.